Maijaliisa Hiekkanen kertoo... kesäretkistään....

 

Minulla on ollut täällä taukoa, mutta mitä muuta? Olen osallistunut eräällä foorumilla, tarttunut asioihin. Palsta mainostaa itseään "maan vaikuttavin blogipalvelu". Se on Uuden Suomen tarjoama Puheenvuoro - kirjoituspalsta. Tulin hakeneeksi sinne kirjoitusoikeuksia; siellä ollaan ihan omalla nimellä ja pärställä! Siellä kirjoittavat monet poliitikot, aktiivikansalaiset, jne.

         No, millaiset näkymät oli? Eka "turistimatka" (2.6.2017 alkaen?)  Jouduin toteamaan, että siellä posmottaa tietty "sisäänlämpiävä" vakiporukka. He koettavat pitää valtaa "uusiin" kirjoittajiin! Se turistimatka päättyikin päätökseen, että en tarjoile eväitäni, poistin lukuisan määrän kirjoituksia. Näkemiin!  http://mlhie2.puheenvuoro.uusisuomi.fi/239235-turistimatka-puheenvuoroon

Sitten eräs uutisotsikko kirvoitti taas, ja tein "toisen retken"... Tuloksella?

          Nyt kävi täysin selväksi, että Puheenvuorossa se "vakiporukka" tahtoi savustaa minut ulos? Ja miksi? No, se ikivanha uskonasioihin kohdistettu syrjintä ja antipatia! Nämä "tyypit" olivat heti alkuunkin käyneet teksteissään halveksimaan ja häpäisemään, ihan henkilöön kohdistettua herjaa! (Sain "titteleitä" kuten aivoton, aivokääpiö, hullu uskovainen, älyn puutteinen, jne. Tietenkään en voinut julkaista moisia herjakommentteja, ja siitäkös ne muutamat suuttuivat!   Smile:))

 

Eräs "ateistiksi"  itsensä määrittänyt kirjoitti: "Minä vihaan uskontoa sen Minä vihaan uskontoa sen takia.." No, tämä "viha" sitten meni överiksi. Hän kirjoitti näin 6.7.2017 20:50 "MLH ei kuulu näille sivustoille." (Sellaiseen sokeuteen ja pimeyteen usein viha johtaa!) Tietenkin on täysin selvää, ettei jollakin yksittäisellä blogistilla voi olla kompetenssia päättää "kuka kuuluu Uuden Suomen Puheenvuoro-bloggareihin"! Sen päättää Palstan Ylläpito.

       Miten 2. "turistimatka" Puheenvuoro-leiriin päättyi? Loogisesti niin, että Puheenvuoro-palstan Ylläpitokin joutui tiukoille. Ne runsaat häpäisevät, syrjivät (uskontoa) vihaavat kommenttikirjoitukset? Julkisesti, nimeeni liitetyt? Niitä oli aikamoinen kasa! Ja sitä viha-arsenaalia edusti melkoinen "huutosakki", 20 kirjoittajaa "suositteli" erästä Blogia, jonka sisällä oikein viha-ristiretki MLH:n niskaan!  Jouduin tekemään ankaran reklamaation ylläpidolle.

       Ylläpito oli velvollinen noudattamaan Omien Sääntöjensä ja lainmukaisten seikkojen rajoja. A) poistamaan törkeimmät herjat (henkilöön kohdistetut) ja B) ----- ja sitten:

Ylläpito kirjoitti vastausta 7.7.2017 Reklamaationi näin, 7.7.2017

Uusi Suomi

Ovaskainen Teppo

 

15.17 (18 tuntia sitten)

Hei Maijaliisa,

 Pahoittelut että vastaamisessa on kestänyt. Ja ikävää että tämä keskustelu on mennyt Puheenvuorossa osaltasi näin henkilökohtaiselle tasolle. Tuo blogi, jossa sinuun jälleen viitattiin, on poistettu Puheenvuoron etusivulta, koska vaikka itse blogi pysyi vielä asiassa ja vastauksena avaukseesi, oli blogin muu keskustelu turhan henkilöön keskittyvää. Samoin kommentteja on poistettu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lopuksi

 

Eli, 2. kesäretki Puheenvuoroon päättyi viha-agendan selkeään tappiorintamaan.  Kyllä Suomessa on oikeus uskoa, on oikeus uskonnonvapauteenkin. Joka kirjoittelee syrjiviä ja rasistisluonteisia tekstejä, ja pilkkaa ja halveksii toisen uskoa, joutuu edelleen vastuuseen menettelyistään? Kyllä. Mutta turistimatka "maan vaikuttavampaan blogipalveluun" osoitti, että viha-agendat ovat ihan pimeitä? Eräskin kehui tehneensä "Rikosilmoituksen Raamatusta..." Sitäkin kummallisuutta kommentoin... Oikeinko rikosilmoitus Raamatusta ja Koraanista? 2.7.2017 10:44

Parhainta kesäiloa kaikille!

-   maijaliisa

-----------------------------------------------------------------------------------------

Linkit: Tässä blogini linkki:http://mlhie2.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/mlhie2

Tässä otsikoita em:n blogin kirjoituksistani

* Raamattu & kaikki maailman "uskonnot" ?

* Tapahtui Torilla -- hm -- siis kotimaassa?

* Raamattu & historiallinen viha?

* Uskonpuhdistajia (Raamatun vihaajia) tarjolla?

* Oikeinko rikosilmoitus Raamatusta ja Koraanista

* Miksi uskontoa vihataan?

* Puheenvuoro - foorumi & sääntöjen rikkominen!