Päivitystä . . .

 

Kesä on kääntynyt kohden syksyä. Viljapellot hohtavat keltaisina elokuun auringossa. Alkukesän ihastus ja ihmettely Jumalan luoman luonnon kauneudesta on vaihtunut keskikesän tunnelmiin. Kasvit ovat kasvaneet, mansikat ja mustikat ja kaikki lajit kypsyneet. Talteenkin jo kerätyt.    Pienoinen haikeus koskettaa taas. Näin lyhyt on kesä, näin vuodet kiitävät ohitse. Vuosikymmenetkin. Kuka näkee ensi kevättä ja kesää? Siksi on joka päivä kiitoksen aika ja paikka. Kaikesta hyvästä ja kauniista. Ja myös niistä seikoista, jotka eivät ole mieluisella tasolla. Nekin kuuluvat elämän kokonaispakettiin. Suruilla ja murheilla on oma tehtävänsä, kasvussamme. Koetukset ovat testausta. Miten ja mitä valitsemme?

 

Nyt. Monta kuukautta on kulunut blogien

http://hopedoor-fin.vuodatus.net/

http://findiastory.vuodatus.net/

edellisestä päivityksestä.  Olen myös avannut uuden blogin

http://elianaika.vuodatus.net/

Ja, sen lisäksi olen joutunut sulkemaan julkisesta luettavuudesta blogini

http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/ 

(= kritiikkiä vääryyksistä ja kiusaamisen eri tahoista).

Syyksi nousi sanalla sanoen VAINO. Nettivainon täysimittainen agenda, vihamissio. Jatkettu ja täysin systemaattinen henkilööni ja yksityisyyteeni kohdistettu valhe-, häpäisy- ja mustamaalauskampanja alkaen 2013. Sen päätarkoitus on ollut vaientaa sananvapaus, vapaus kirjoittaa kritiikkiä niin yhteiskunnan kuin kristikunnankin tahoilla näkyvistä negatiivisista ilmiöistä. Eli – mielipidevaino. Perusoikeuksien mukaisen sananvapauden riistämisyritys.   

        Tämä ns. ”vihamissio” äityi tämän vuoden aikana sellaisiin mittasuhteisiin, niin häikäilemättömiin tasoihin, että sellaista saastetekstien vyöryä ei uskoisi todeksi? Suomessa, oikeusvaltiossa. Ja vielä taholta, joka esiintyy ”profeetallisena uskovana”! 

        Vääjäämättömän lainalaisuuden mukaan jokaisella asialla on alkupiste, jatkuminen, kumuloituminen ja finaali. Tämä törkeä ja likainen ”vihamissio” on nyt kasvanut finaaliin. Mitä? Infoa siitä on luettavissa em:ssa kiusaamiskoneisto blogissa. Ja muuallakin netissä infoa löytyy. On aika heitellä kiviä, on aika kerätä kivet. On aika solvata, on aika vastata solvauksista.

 

Elämä jatkuu!  Elämä voittaa kuolleet asiat. Valo voittaa pimeyden. Jeesus Herramme on jo voittanut Golgatalla. Noussut ylös kuolleista. Hänelle on annettu Kaikki Valta taivaassa ja maan päällä. Siksi Hänen perässään ja seurassaan kulkevat eivät pelkää. Pelkokin on voitettu vihollinen. Me emme alistu valheen, vääryyden, saastaisten agendojen alle. Olkoot ne vaikka kristillisyyden valhekaavussa tuotettua törkyä. Kristitty ei kumarra pahuuden pelottelun edessä. Ainoa jota kumarramme, on Hän, jonka edessä lopuksi kaikki kumartuvat! Filipp 2:5-11

        Rohkeasti eteenpäin. Ei omissa voimissa, ei. Vaan Kristuksen voittosaatossa. Me emme vaikene tosiasioista, totuudesta, Raamatun ikuisesta, koetellusta Sanasta. Mitä pimeämmäksi aika käy, sen tiukemmin on nostettava esille se Valo, joka Sanasta näkyy. Jeesus Jumalan Poika  on tämä Elämän Sana, Maailman Valo ja Valkeus. Tie, totuus ja Elämä! Joh 1. luku.

 

Siunattua kesän loppua, syksyn alkua, siunattuja hetkiä Herramme seurassa!

Ps 91, Ps 121, Ps 23.

- maijaliisa